Appartement te koop

339900€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20150267
Immoweb code : 20150267

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Trendy appartement met 3 slaapkamers en terras

Dit prachtig appartement is centraal gelegen in het gegeerde Berchem, op wandelafstand van het Middelheim- en Nachtegalenpark. Het is volledig gerenoveerd en werd knap afgewerkt met oog voor detail én stijl. Je komt binnen in een ruime, lichte hal en loopt zo door naar de stijlvolle open keuken welke luxueus werd ingericht. Dankzij de grote raampartijen geniet de grote woonkamer van ontzettend veel natuurlijk zonlicht waardoor er een schitterend, ruimtelijk gevoel ontstaat. Aansluitend bevindt zich het uiterst gezellig terras van 7m² waar je heerlijk kan vertoeven. Naast de 3 grote slaapkamers vinden we nog een trendy badkamer terug met een riante inloopdouche en lavabo in modern meubel. Het toilet is apart.
Maandelijkse kosten: € 130,00 (all-in excl. elektriciteit)
Bijkomende gegevens: Gerenoveerd in 2024, geïsoleerd dak, dubbele beglazing in PVC. Collectieve, centrale verwarming op stookolie.
Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest aanwezig. Asbestveilig! Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score B). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op